Lync vragen uur bijwonen?

By | December 11, 2011

In samenwerking met Microsoft Nederland organiseren we vanuit de UCUG.nl een maandelijks Lync vragen uur. De eerste staat gepland voor donderdag 15 december, uiteraard via Lync. Deze keer is er zowel een middag- als een avondeditie, dit om te kijken waar het meeste animo voor is. De volgende keer houden we het bij een enkele editie.

Er is ruimte voor alle Lync gerelateerd vragen, maar per keer zullen we met een thema gaan werken en dan ook zorgen dat er experts op dat gebied aanwezig zijn. Aan deelname zijn zoals gebruikelijk geen kosten verbonden.

Dit keer is het thema Lync mobile, en dan specifiek de stappen die aan de server kant genoemen moeten worden om Lync mobile te laten werken. Vragen hierover, of over andere Lync gerelateerde onderwerpen kunnen eventueel van tevoren per mail ingdiend worden naar steven@ucug.nl. Registratie kan via de usergroup ucug.nl aan de rechterzijde. Na registratie zal een link naar de online meeting worden verzonden. Er zijn aparte registratie links voor beide edities.

De experts die meewerken doen dit op vrijwillige basis, en zowel komen uit de gelederen van onze usergroup als bij Microsoft Nederland vandaan. We hopen op deze unieke wijze een laagdrempelige manier aan te kunnen bieden om de diverse vragen die er zoal spelen rondom Lync van een antwoord te kunnen voorzien.