Lync vragenuur 11 januari 2012

By | January 10, 2012

In samenwerking met Microsoft Nederland organiseren we vanuit de UCUG.nl een maandelijks Lync vragen uur. De eerstvolgende staat gepland voor woensdag 11 januari, uiteraard via Lync. Deze keer is er alleen een avondeditie, dit in verband met de vakantie periode.  De volgende keer houden we er nog een keer twee om te zien wat het beste aanslaat. Aan deelname zijn zoals gebruikelijk geen kosten verbonden.

Dit keer hanteren we geen specifiek onderwerp, maar houden we meer een open vragenuur. Er zijn meerdere Lync experts aanwezig om vragen te kunnen beantwoorden.

Vragen hierover, of over andere Lync gerelateerde onderwerpen kunnen eventueel van tevoren per mail ingdiend worden naar steven@ucug.nl. Ook feedback over het vragenuur is zeer welkom.

Registratie kan via de links de ucug.nl aan de rechterzijde. Na registratie zal een link naar de online meeting worden verzonden.

De experts die meewerken doen dit op vrijwillige basis, en zowel komen uit de gelederen van onze usergroup als bij Microsoft Nederland vandaan. We hopen op deze unieke wijze een laagdrempelige manier aan te kunnen bieden om de diverse vragen die er zoal spelen rondom Lync van een antwoord te kunnen voorzien.